Špela Močnik na morju nosila ultra kratko krilo in to so njene lepe noge, fotografija, ki jo redko vidimo

16. 8. 2023
Deli
Špela Močnik na morju nosila ultra kratko krilo in to so njene lepe noge, fotografija, ki jo redko vidimo (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Voditeljica Špela Močnik ne skriva, da obožuje poletje in ga vsako leto maksimalno izkoristi.

Voditeljica oddaje Dobro jutro Špela Močnik vsako poletje veliko uživa na morju in tudi letos ni čisto nič drugače. V teh dneh se potepa po jadranski obali in lovi sončne zahode, ki jih naravnost obožuje. S svojimi sledilci deli dih jemajoče prizore z morja in seveda ji mnogi zavidajo.

Uroš Bitenc pokazal svojo lepo hčerko in mnoge presenetil, kako velika je že

Zdaj pa je pokazala še nekaj, kar so mnogi že dolgo čakali. Špela je znana po tem, da na njenem Instagramu ne bomo videli celo modno revijo v kopalkah, v njih se pokaže le bežno, največkat pa jo poleti lahko vidimo v oblekah ali pa kratkih hlačah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik_paradiz)

Nedavno pa je naredila manjšo izjemo, ko je objavila fotografijo z čolna, kjer je bila videti prečudovito. Videlo se je, da zares uživa na morju, da je srečna in da ji je zares lepo. Mnogi so seveda opazili tudi njeno ultra kratko krilo, ki ji je segalo visoko nad koleni.

Tako so mnogi lahko občudovali njene lepe noge in uživali v prizoru, ki ga vidimo zares redko. Vsekakor je bil prizor takšen, da so si ga mnogi ogledali celo večkrat, saj je znano, da se kaj takega na Špelinem Instagramu bolj redko pojavi. Seveda pa tudi to, da jo lahko občudujemo brez ličil, saj je pred kamerami vedno do potankosti urejena. 

Poletje je čas, ko Špela tudi koži privošči malce več detoxa in tako je tudi prav, saj koža rabi malo zadihati, po dolgih mesecih televizijskega detoxa. Seveda pa ličil niti ne potrebuje, saj je tudi brez njih prava krasotica.

Bonus video: Pogovor z Ano Roš.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ