Špela Močnik ob bazenu v opravi, ki vas bo pustila brez sape, nadvse sproščena je

Špela Močnik ob bazenu v opravi, ki vas bo pustila brez sape, nadvse sproščena je (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
26. 7. 2021

Pred kratkim se je podala na zasluženi oddih in se za nekaj časa poslovila od oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, a s svojimi objavami na družbenem omrežju poskrbi, da gledalci ne pozabijo na njo.

Špela Močnik, voditeljica in novinarka, ima veliko oboževalcev, ki se vedno razveselijo, ko jo zagledajo na malih zaslonih ali na lepih fotografijah, ki jih objavlja na Instagramu. Na njih je vedno prava paša za oči, saj izžareva pozitivno energijo in življenjsko vedrino, zao ni nič čudnega, da številni pravijo, da jim polepša dan.

Čeprav je trenutno na dopustu, očitno še posname kakšen prispevek - tako je sledilcem pokazala, kje se je mudila v minulih dneh. Obiskala je terme Mala Nedelja in se ni mogla upreti tamkajšnjim bazenom.

Noge je vsaj za trenutek namočila v bazen in se tako malce ohladila. Pri tem ne gre spregledati dejstva, da je bila resnično očarljiva. Izbrala je lepo, modro poletno srajčno obleko s pasom, ki ji pristoji kot ulita. In zdi se, da je svetlo modra barva za svetlolaso Špelo pravi izbor: v njej je videti še bolj mladostna in poletno razigrana.

Očitno je, da voditeljica pri svojem delu zelo uživa in da zna navezati pristne stike s svojimi sogovorniki. Zdi se, da je resnično izbrala poklic, ki ji je pisan na kožo, kar prepoznajo tudi gledalci, ki ne skrivajo svojega navdušenja nad njo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)

Priporočamo