Špela Močnik objavila fotografijo z morja, a številni so na fotografiji opazili tudi ta detajl, ga vidite tudi vi

12. 6. 2024
Deli
Špela Močnik objavila fotografijo z morja, a številni so na fotografiji opazili tudi ta detajl, ga vidite tudi vi (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Voditeljica Špela Močnik ne skriva, da vsako leto komaj čaka poletje.

Voditeljica Špela Močnik vsako leto komaj čaka, da pride tisti čas v letu, ko lahko spakira kovčke in se odpravi na morje. Vsako leto uživa na jadranski obali, kjer si dneve krajšajo z ribolovom, dobro hrano in uživajo v sončnih zahodih, ki jih ima voditeljica noro rada.

Lani je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo z dopusta in ob tem zapisala: "Morčiiiii, se kmalu spet dobiva, na še malo daljšem zmenku☀️🌊🐠🦀😎." Ob tem so mnogi opazili, da je Špela brez ličil še lepša in da ji takšna sproščena podoba zares lepo pristaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik_paradiz)

Seveda pa ni malo niti tistih, ki so opazili tudi to, da je pod belim topom nosila roza bele kopalke in njene obline so bile videti naravnost osupljive. Špela ni ena tistih zvezdnic, ki bi vsako poletje objavila na desetine fotografij v kopalkah, zato so takšni mali drobci pri njenih sledilcih še toliko bolj z zanimanjem sprejeti.

Pred časom je v intervjuju za Ono dejala, da ima najraje dvodelne kopalke, saj do zdaj še ni našla takšnih enodelnih kopalk, ki bi ji bile všeč in verjetno se bodo v tej izjavi našle mnoge, ki prav tako obožujejo dvodelne kopalke in vsako leto komaj čakajo, da si lahko kupijo kakšen nov par.

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh