Špela Močnik očarala v modrih kopalkah in pokazala, kako se razvaja

Špela Močnik očarala v modrih kopalkah in pokazala, kako se razvaja (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
6. 7. 2021

Ljubiteljica sonca in morja uživa v svojem elementu, saj proste dneve preživlja tako, kot ji najbolj ustreza.

Špela Močnik zna poskrbeti zase in si nabrati novih moči, ki jih potrebuje pri svojem novinarskem in voditeljskem delu. Priljubljena članica ekipe oddaje Dobro jutro na TV Slovenija je svoje oboževalce razveselila z lepim prizorom s počitnic, ki ji jih privoščijo iz srca. Očitno so ji tudi na morju najljubša prav jutra, ko se dan šele prebuja.

"Ko te poboža jutranje sonce… in ko prvi jutranji skok v vodo naznani nove vodne dogodivščine…," je zapisala Špela in pokazala, da je izbrala modre kopalke, ki lepo poudarijo njen bujni dekolte. Videti je, da je zelo sproščena in tudi brez make-upa je njena koža izjemno mladostna in napeta, pričeska pa navihano nakodrana. Dolgi, svetli lasje so njen zaščitni znak, in običajno so zravnani, a morska sol in vlaga v zraku naredita svoje.

Poleg tega, da odlično opravlja svoje delo, skupaj s svojim partnerjem vzgaja kar štiri otroke - sama ima enega, njen partner pa tri, vsi pa se odlično razumejo. Pred časom je v enem od intervjujev dejala, da vsi štirje otroci niso ves čas z njima, a kadar so, je zelo pestro. Zagotovo bodo take tudi Špeline počitnice - zanimive, pestre in živahne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)