Špela Močnik odkrito o tem, kako ji je doma s štirimi otroci in zaročencem, nič ji ne zavidamo

Špela Močnik odkrito o tem, kako ji je doma s štirimi otroci in zaročencem, nič ji ne zavidamo (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
14. 12. 2020

Voditeljica Špela Močnik priznava, da je šolanje na daljavo in služba od doma velikokrat pravi izziv.

"Tudi tokrat oddaje pripravljam doma in sem na televiziji samo, kadar vodim oddajo. Se pa zelo veselim, kadar grem na delo, da malo zamenjam okolje in vidim nekatere sodelavce. Očitno imam dobro stimulativno okolje v službi," je za Zvezde Lady povedala voditeljica oddaje Dobro jutro.

Špela ima iz prvega zakona enega otroka, njen zaročenec pa ima iz prejšnjega zakona tri, zato je karantena včasih velik izziv, saj ni enostavno najti pravega razmerja med šolo in službo, ob tem pa poskrbeti tudi za gospodinjska opravila.

"Tudi to ravnovesje je včasih naporno. Otroci potrebujejo kakšno pomoč pri šoli, ti se poskušaš osredotočiti na nekaj službenega in te kombinacije so včasih malo stresne. Čeprav vsi štirje otroci niso ves čas z nama, pa je, kadar smo vsi skupaj, predvsem zelo pestro. Kakšen dan nam gre bolje, kakšen dan pa ne vem, kje se nas glava drži. Sem ter tja komu pomagam, čeprav so vsi zelo samostojni, in tudi prav je tako, ker bodo sicer ves čas samo računali na našo pomoč," je še dodala.