Špela Močnik odkrito priznala, da ji je večkrat ušlo v hlače, zdaj pa je temu naredila konec

Špela Močnik odkrito priznala, da ji je večkrat ušlo v hlače, zdaj pa je temu naredila konec (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
7. 8. 2020

Voditeljica Špela Močnik je v intervjuju za Onaplus razkrila, da je imela že dlje časa težavo s stresno urinsko inkontinenco in da je zdaj temu naredila konec. 

Zakaj ste se odločili za laserski poseg?

Ravno zaradi pogovorov s prijateljicami sem se odločila za radiofrekvenčno terapijo. Ena od njih mi je povedala, da se je odločila za laserski poseg in da je zadovoljna. Spoznala sem, da mi ni treba do konca življenja pri vsakem kihanju ali kašljanju prekrižati nog. Vsi se bojimo invazivnih posegov, a ko sem odkrila, da obstajajo tudi neinvazivne rešitve, nisem več hotela odlašati. Zakaj si ne bi pomagali, če si lahko?

Ste zadovoljni z rezultati?

Prvič sem šla na radiofrekvenčno terapijo decembra lani, potem še dvakrat, upam, da bom stanje vzdrževala s tem, da se bom vrnila enkrat na leto. Zelo sem zadovoljna. Poseg ni bil boleč, ni treba počivati, čez pol ure greš že lahko po opravkih. Sicer nisem tako nečimrna, da bi hodila na invazivne posege, da bi si bila bolj všeč, ko bi se pogledala v ogledalo. V tem sem zelo zadržana. (nasmeh) Poseg zaradi stresne urinske inkontinence pa ni povezan z nečimrnostjo, to stanje res vpliva na kakovost življenja.

Vir: Onaplus