Špela Močnik pokazala, kako zelo uživa na morju

Špela Močnik pokazala, kako zelo uživa na morju (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
9. 7. 2021

Voditeljica Špela Močnik ne skriva, da je poletje njen najljubši letni čas in da vsako leto komaj čaka, da se začne ta letni čas.

Voditeljica Špela Močnik poleti kar največ dni skuša preživeti nekje ob morju, kjer se počuti kot riba v vodi.

Nedavno pa je razkrila svoje razloge za dobro počutje ob morju. "Ker sem več pod vodo kot na kopnem, ker je več časa za kvalitetno druženje z družino, ker ni nikoli dileme kaj obleči, kopalke, pareo in kakšna oblekica, vsa ostala oblačila se vozijo samo na izlet, ker je dovolj časa za vse vodne športe, ker je čoln edino prevozno sredstvo, ker večinoma jem samo morsko hrano (večinoma smo samooskrbni, torej sami ujamemo), ker je več časa za branje knjig, ker nadoknadim ves minus spanja, ker si privoščim odlično ledeno kavo, ker je večinoma lepo sončno vreme, če fajn piha ali pride nevihta, je pa tudi nekaj posebnega, ker med vožnjo po prostranem morju srečam delfine, ker sem na morju enostavno srečna in imam rada slano kožo in slane lase," je zapisala Špela.

No, to pa še ni vse, Špela razmišlja tudi o tem, da bi nekoč živela ob morju in se tako vsak dan zbujala s pogledom na to sinjo modrino, ki jo večina tako zelo obožuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)