Špela Močnik povedala, da z bivšim ne želi biti nikoli več prijateljica, kaj šele, da bi šla z njim v kino

Špela Močnik povedala, da z bivšim ne želi biti nikoli več prijateljica, kaj šele, da bi šla z njim v kino (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
11. 7. 2022

Voditeljica oddaje Dobro jutro Špela Močnik je v oddaji razkrila, da z bivšimi ne želi imeti prav nič, še najmanj pa si želi z njimi ostati v prijateljskih odnosih.

Špela Močnik je bila v oddaji Dobro jutro pred časom zelo jasna, ko je pogovor nanesel na prijateljevanje z bivšimi partnerji. V rubriki, ko jo vodita z voditeljem Davidom Urankarjem je bila odločno proti temu, da bi po koncu razmerja še naprej ostajala v prijateljskih odnosih z bivšim partnerjem, njeno mnenje pa je delila tudi terapevtka Veronika Podgoršek.

Špela je tako dejala, da ne razmišlja, da bi bivšega klicala in mu razlaga svoje skrbi in vse tisto, kar se ji dogaja v življenju, saj ima za takšne stvari druge prijatelje. Še posebej ostra pa je bila, ko jo je David vprašal ali se ji zdi sprejemljivo, da bi šla z bivšim partnerjem enkrat na mesec skupaj v kino, na kar je odgovorila, da to zanjo nikakor ni normalno.