Špela Močnik razkrila, kaj jo vedno spravi v dobro voljo, tega res ne bi pričakovali

Špela Močnik razkrila, kaj jo vedno spravi v dobro voljo, tega res ne bi pričakovali (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
24. 5. 2021

Prikupna novinarka in voditeljica dobro ve, da materialne stvari pravzaprav ne osrečijo človeka.

Špela Močnik je ena od tistih ljudi, ki zadovoljstvo išče v majhnih stvareh in lepih trenutkih, ki jih preživi s svojimi najbližjimi. Pred kratkim je tako razkrila, kaj ji vedno prinese dobro voljo - nekaj tako preprostega in vsakdanjega, kot je lepa barva, in sicer rožnata.

"Roza barva me vedno spravi v dobro voljo," je zapisala ob fotografiji, ki je nastala v studiu priljubljene oddaje Dobro jutro. Gledalci so lahko postavno Špelo občudovali v rožnatem suknjiču, ki se odlično ujema s preprosto belo srajčko, črnimi hlačami in elegantnimi sandali. Špela je bila videti res lepo, saj ima še vedno malce zagorelo polt ("posledica" prvomajskih počitnic v Italiji).

Ta barvna kombinacija se je marsikateri dami takoj usedla v srce, saj je primerna za razne priložnosti - za sproščena druženja s prijatelji, pa tudi za poslovne obveznosti. To sezono bodo zagotovo obeležili suknjiči živahih barv, ki jih je mogoče kombinirati na različne načine, tako da bo kakšen tak kos našel svoje mesto v omarah modnih navdušenk.

Naše znane dame so vedno pravi navdih, ko gre za izbrane modne kose, med njimi je vsekakor tudi postavna Špela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)