Špela Močnik res obvlada, lotila se je tudi tega športa in pri tem je videti nadvse privlačna v kratkem krilcu

Špela Močnik res obvlada, lotila se je tudi tega športa in pri tem je videti nadvse privlačna v kratkem krilcu (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
18. 8. 2021

Voditeljica in novinarka poletje izkorišča za dejavnosti, s katerimi si napolni baterije za delovno jesen.

Špela Močnik je to poletje res lepo poskrbela zase - del počitnic je preživela na grških plažah, odpravila se je tudi v hribe, zdaj pa je oboževalcem pokazala, da je spretna tudi s teniškim loparjem v rokah.

Znano je, da je ljubiteljica športa in da za svojo lepo postavo poskrbi z zadostno količino gibanja. "Začeti teden z zmago… podpišem vedno," je hudomušno zapisla ob sliki, na kateri jo lahko občudujemo v kratkem športnem krilcu in ozki športni majci.

Da misli resno, dokazuje lopar v njenih rokah. Očitno se je z nekom pomerila v tenisu in gladko zmagala, kar jo je razveselilo. Voditeljica je ob tem videti izjemno mladostna in polna energije, postavni svetlolaski poletno zagorela polt res lepo pristoji.

Medtem pa marsikdo komaj čaka, da se Špela spet vrne na male zaslone v oddaji Dobro jutro, ki razveseljuje gledalce TV Slovenija. Brez dvoma jih bo simpatična novinarka tudi v novi sezoni pozdravila in poskrbela, da bodo do njih prišli zanimivi televizijski prispevki, ki številnim polepšajo jutra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)