Špela Močnik s čevlji, ki jih boste hotele v svoji omari, v tej kombinaciji je resnično zažarela!

Špela Močnik s čevlji, ki jih boste hotele v svoji omari,  v tej kombinaciji je resnično zažarela! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
19. 4. 2021

Nobena skrivnost ni, da se v rdeči barvi odlično počuti.

Priljubljena novinarka in voditeljica Špela Močnik, sicer članica ekipe oddaje Dobro jutro, je gledalce tokrat navdušila z modno kombinacijo, ki ji je lepo pristajala. Svoj sicer črno-beli stajling je poživila s čevlji, ki so sanje (skoraj) vsake ženske. Šlo je za elegantne salonarje živo rdeče barve in zagotovo se je v teh čeveljcih počutila pravljično.

Pokazala in dokazala je, da znajo taki čevlji razbiti monotonijo in vnesti živahnost v nekoliko resen stajling - tokrat je namreč nosila črno krilo in belo bluzico, sicer klasično kombinacijo. A z majhnim dodatkom je mogoče ustvariti pravo modno čarovnijo, kar je Špeli odlično uspelo.

Sledilci so ji zato namenili pohvale, saj jim je bil njen videz na vso moč všeč. Največji okras te energične dame pa je zagotovo njen nasmeh in dobra volja, ki jo nesebično širi med gledalce, saj jim s svojim delom popestri kakšno neprijazno in pusto jutro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)