Špela Močnik se je tako prepuščala užitkom, s skodranimi lasmi je videti čudovito!

Špela Močnik se je tako prepuščala užitkom, s skodranimi lasmi je videti čudovito! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
8. 6. 2021

Čeprav se šolsko leto še ni končalo, si marsikdo že junija privošči "vikend-pobeg" na morje, da si malce napolni baterije po časih, polnih izzivov, ki so zdaj že (vsaj delno) za nami.

Tudi priljubljena novinarka in članica ekipe oddaje Dobro jutro, Špela Močnik, ne skriva dejstva, koliko ji pomenijo trenutki, ki si jih lahko vzame zase in za svoje najbližje. Tako je minuli konec tedna preživela v priljubljenem istrskem obmorskem mestu Rovinju, kjer se je prepuščala toplim sončnim žarkom.

"Zakaj vikend vedno prehitro mine? Baterije so sicer napolnjene, ampak še kakšen dan bi pa z veseljem podaljšala," je Špela iskreno zapisala ob lepi fotografiji, na kateri je čisto sproščena in z rahlo skodranimi lasmi, ki delujejo še malce vlažni od kopanja v morju.

No, sledilcem ni razkrila, če je dejansko zbrala pogum in zaplavala v morju, ki še nima čisto poletne temperature, je pa vsekakor dovoj toplo za hitro namakanje.

Opaziti je, da je Špela čisto sproščena, videti je umirjena in zadovoljna. Sicer pa jo javnost že pozna kot energično mamico in partnerko, ki živi v domu, v katerem je vedno živahno - sama ima iz prejšnje zveze enega otroka, njen partner pa tri, a se vsi skupaj odlično razumejo in drug drugemu stojijo ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)