Špela Močnik se v modnih kopalkah poslavlja od poletja, poglejte si, na kako lepi plaži je bila

Špela Močnik se v modnih kopalkah poslavlja od poletja, poglejte si, na kako lepi plaži je bila (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
28. 8. 2020

Priljubljena televizijska voditeljica, ki si je poleti nabirala energijo za nove delovne podvige, je pokazala, kje je preživela zadnje dni poletja.

Na čudoviti plaži, za katero se zdi, da je nekje na kakšnem karibskem otočku, a je v sosednji Italiji, kar je v komentarju zapisala tudi Špela in dodala: "Poletja še ni konec." Poleg čudovite plaže pa lahko občudujemo tudi njo, ki se je pred objektiv postavila v črtastih modro-belih kopalkah, ki ji izjemno lepo pristojijo.

Špela je že pred časom v intervjuju za Onoplus dejala, da ima rada tako poletje kot zimo ter da na morju dejansko najde svoj mir. Običajno počitnikuje v Dalmaciji, a je to poletje zaradi protikoronskih ukrepov pravzaprav drugačno od prejšnjih, a ljubitelji morja vedno najdejo druge rešitve - tako kot jo je našla Špela. Zagotovo si je dodobra spočila in se pri tem še zabavala.

Sicer pa se bo prikupna voditeljica prav kmalu z ostalo ekipo oddaje Dobro jutro vrnila na male zaslone. Že od 31. avgusta naprej nas bodo vsako jutro pozdravili znani obrazi iz priljubljene oddaje, ki jo je poleti marsikdo pogrešal.