Špela Močnik v kopalkah: Te kipeče obline v bikinkah so videti sanjsko, prizor, ki se ne zamuja

24. 6. 2024
Deli
Špela Močnik v kopalkah: Te kipeče obline v bikinkah so videti sanjsko, prizor, ki se ne zamuja (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Voditeljica Špela Močnik vsako leto komaj čaka poletje.

Voditeljica Špela Močnik ne skriva, da je poletje njen čas, ki ga kar v največji meri skuša preživeti na morju. Redko se pokaže v kopalkah in ni ena tistih estradnic, ki bi jo takšno lahko videvali vsak teden. Ko pa napoči trenutek, da se pokaže svojim sledilcem, pa to naredi v svojem stilu. Seveda ne odkrije preveč, kakor tudi ne premalo. Vsekakor je videti zelo zapeljivo, njene obline pa so izjemno bujne, nad njimi pa so seveda najbolj navdušeni njeni sledilci na Instagramu, ki bi si želeli več takšnih trenutkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik_paradiz)

Špela ne skriva, da je poletje čas, ki ga vsako leto komaj čaka in da ji pomeni zelo veliko. "Veselje, morje, ribe, dolge večere in veliko pozitivne energije, ki jo prinese sonce," je že pred časom povedala za Onaplus in mnogi se bodo strinjali z njo, da je to zares poseben čas, ko se vse malce bolj upočasni in je več časa za potovanja in stvari, ki jih sicer med letom nimamo časa narediti.

Mnogi sicer vsako leto komaj čakajo, da bi videli, kakšne kopalke bo nosila naša lepa voditeljica, a Špela kaj takšnega le redko pokaže, je pa pred časom za Onaplus povedala, da obožuje dvodelne kopalke. "Zagotovo dvodelne, nisem še našla enodelnih, ki bi me prepričale," je bila iskrena.

No, pred časom je seveda pokazala svoje lepe kopalke in mnogi so se strinjali, da je v njih videti zares vrhunsko in da so njene obline zares nekaj posebnega in seveda bi si mnogi želeli, da bi bili takšni prizori na njenem Instagramu profilu še bolj pogosti v teh poletih dneh, ko mnoge še izbirajo kopalke za svoj dopust in bodo morda prav pri Špeli našle navdih za svoj komplet kopalk, ki jih bodo nosile to poletje.

Preberite še:

Ta znani Slovenec že leta greje posteljo voditeljici Darji Zgonc in takole sta videti skupaj