Špela Močnik v kratkih hlačah pokazala, kako poskrbi zase, še v športni opravi je res privlačna in seksi!

Špela Močnik v kratkih hlačah pokazala, kako poskrbi zase, še v športni opravi je res privlačna in seksi! (foto: Arhiv) Arhiv
17. 8. 2021

Všeč ji je tako morje kot gore, tako da poletje izkoristi za obisk priljubljenih destinacij.

Priljubljena novinarka in voditeljica Špela Močnik je del letošnjega dopusta preživela v Grčiji, kjer je bilo v tistem času prav pošteno vroče. Ohladitev je poiskala v morju in pri tem je neizmerno uživala.

A zdaj je spet v domovini, kjer se predaja čarom gora. Obiskala jih je v posebni družbi, na pohod se je odpravila s svojo mamo. "Hribi pomirjajo, sproščajo in te napolnijo z novo energijo…no, malo ti jo tudi vzamejo. Še posebej je pa fajn, ko te po doooolgem času na turco pelje mami," je zapisala ob fotografijah, ki jih je objavila na družbenem omrežju.

In res! Če podrsate (desna puščica) po slikah, boste videli, da ji je mama delala družbo med pohodom, ki je bil očitno malce zahteven. Z njima je bil tudi Špelin hišni ljubljenček, prikupen psiček, ki se je brez dvoma zelo zabaval. Naša prikupna voditeljica je tudi v kratkih hlačkah in športni opravi videti odlično - očitno je, da je ljubiteljica gibanja, saj so njene noge vitke in čvrste. Lepo je, da si zna vzeti čas zase in za tiste, ki ji pomenijo največ, ter proste trenutke preživeti v njihovi družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)