Špela Močnik v mali črni oblekici, ki bi jo v omari morala imeti prav vsaka ženska

Špela Močnik v mali črni oblekici, ki bi jo v omari morala imeti prav vsaka ženska (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
28. 10. 2021

To je zagotovo eden od kosov, ki nikoli ne gredo iz mode.

Priljubljena članica ekipe oddaje Dobro jutro, voditeljica in novinarka Špela Močnik, pred televizijskimi kamerami naravnost blesti v opravah, ki ji lepo pristojijo. Vedno je pravi modni navdih in tudi tokrat ni razočarala.

Postavna Marjetka Vovk razkrila, kaj jo je tako spremenilo, da je postala boljša oseba

"Včeraj je bil tak super začetek tedna, v studiu s samimi fajn gosti in dobro energijo…jutri še malo terenske akcije, potem pa tudi mene čakajo mini jesenske počitnice," je zapisala ob sliki, na kateri je v mali črni oblekici, večnem kosu, ki ga je vpeljala znamenita modna oblikovalka Coco Chanel.

Zraven je obula elegantne, zlate sandale z visoko petko, ki so še podaljšale njene čvrste noge. Bila je prava paša za oči in resnično občudovanja vredna. Zagotovo ima marsikatera med vami v omari kakšno črno obleko, ki jo obleče ob posebnih priložnostih.

Vredno jo je malce poživiti s kakšnim modnim dodatkom: zanimivo broško, nenavadnim šalom, lepimi škornji ... Samo malce domišljije je treba in že je črna obleka tisti modni kos, za katerim se bodo številni obrnili. Tako kot se obračajo za postavno Špelo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)