Špela Močnik v modni obleki, ki poudarja njene obline, videti je fantastično!

Špela Močnik v modni obleki, ki poudarja njene obline, videti je fantastično! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
21. 7. 2021

Priljubljena novinarka in voditeljica je v zadnjem času številne gledalce in gledalke navduševala z modnim izborom oblek, v katerih se je pojavljala na malih zaslonih.

Špela Močnik je med občinstvom zelo priljubljena. Je del odlične ekipe, ki soustvarja oddajo Dobro jutro na TV Slovenija. Vse voditeljice in novinarke, ki se pojavljajo v njej, so modni navdih številnim damam, saj stilistke s svojimi nasveti in predlogi poskrbijo za to, da so oblačila v oddaji vedno v trendu (oziroma še kakšen korak naprej).

"Še zadnje jutro v studiu, pred “pavzo” do nove sezone. Takrat se vrnemo polni novih idej, še boljših vsebin in predvsem dobre volje, s katero vam mahamo vsako jutro," je zapisala Špela ob fotografiji, s katero se je začasno poslovila od gledalcev. Ti jo bodo še kako pogrešali, a dobro vedo, da bo kmalu spet z njimi.

Ob tej priložnosti je postavna voditeljica nosila prikupno oblekico z modnim pikčastim vzorcem, ki deluje nadvse romantično in nežno, še posebej zato, ker je lahka, padajoča in v nežni barvi pudra. Zraven je obula elegantne srebrne sandale s paščki, ki so še podaljšali njene noge.

Nič čudnega, da je s svojim videzom navdušila, saj je povsem naravna in sproščena. Njeno poletje bo zagotovo lepo, proste dneve bo preživljala v družbi tistih, ki ji pomenijo največ, ob koncu počitnic pa bo imela veliko delovne energije za novo sezono.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)