Špela Močnik v počitniški modni kombinaciji, ki je pri njej nismo vajeni: Videti je kot najstnica

Špela Močnik v počitniški modni kombinaciji, ki je pri njej nismo vajeni: Videti je kot najstnica (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
23. 7. 2020

Priljubljena televizijska voditeljica velja za damo, ki je vedno nadvse okusno urejena.

Špela Močnik dobro ve, kakšne modne kose izbrati, da bo v njih videti kar se da dobro. Običajno smo je vajeni videti v lepih, elegantnih modnih kombinacijah, a tudi v prostem času ne pozabi na dober okus, kar je dokazala s sliko, na kateri je v zanimivi kombinaciji.

Oblekla je namreč letos zelo moderen vzorec, ki pravzaprav nikoli ne odide iz mode: odločila se je za črtasto rdeče-belo majico, preko katere je oblekla jaknico iz večnega jeansa. Njeni lasje so speti v čop, tako da obraz pride še bolj do izraza. Oči je zaščitila s sončnimi očali, ki so poleti skorajda nujen dodatek.

Špela je na tej sliki videti tako mladostno, da bi marsikdo pomislil, da gre za najstnico, ne pa mamico hčerke Julije, ki bo septembra začela obiskovati tretji razred. Lahko se mirno strinjamo, da ne bi bilo nič čudnega, če bi Špelo kdo zamenjal za Julijino starejšo sestro, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh poletje, obožujem te🤗☀️💦 👗 @miss.birk 💄 @tina_fabjan

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik) on