Špela Močnik v roza kratkih hlačkah ukradla vse poglede in pokazala svojo simpatično mamo!

22. 8. 2023
Deli
Špela Močnik v roza kratkih hlačkah ukradla vse poglede in pokazala svojo simpatično mamo! (foto: Mediaspeed/Sandi Fišer/Cineplexx)
Mediaspeed/Sandi Fišer/Cineplexx

Takega prizora ne vidimo prav pogosto ...

Priljubljena voditeljica in novinarka, nepogrešljiva članica ekipe oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, Špela Močnik, je zelo aktivna dama. Pri srcu ji je morje in se poleti rada sprošča v obmorskih krajih. Predaja se poletnim športom, poleg tega pa ne pozabi na oglede kulturnih in naravnih znamenitosti.

Tega o Rosviti Pesek res še nismo vedeli, priljubljena voditeljica je še kako presenetila!

Špela je ena od tistih znanih Slovenk, ki na Instagram profilu ne objavlja prizorov, na katerih je v kopalkah, a občasno le razveseli s kakšno fotografijo, s katere je mogoče razbrati, da je nadvse postavna dama. Po tem, ko se je naužila morja, se je odpravila še v gore, ki jih naravnost obožuje, saj je navdušena pohodnica.

Ob tej priložnosti je oblekla športne kratke hlačke v roza barvi, ki je trenutno (tudi zaradi filma Barbi) zelo priljubljena in trendovska. Zraven je oblekla športno majico na naramnice in zapisala: "Po vseh morskih zgodbah, je čas tudi za hribovska doživetja."

Vau, Dejan Krajnc si je zdaj privoščil tole in marsikdo bi rad bil na njegovem mestu!

Veliko pozornosti njenih sledilcev pa ni požela samo Špela, ampak tudi njena mami, ki je prav tako svetlolasa in še kako simpatična dama (vidite jo lahko, če kliknete na desno puščico). Po komentarjih sodeč so bili njeni oboževalci navdušeni. "Pozdravček tvoji mami, super ste," je zapisala ena od sledilk in s tem se gre mirno strinjati, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik_paradiz)

Prepričani smo, da je Špela v tej družbi zelo uživala, se sprostila in nabrala dodatno energijo, ki jo potrebuje za svoje vsakdanje obveznosti. Teh zagotovo ni malo, zato ji njeni oboževalci še kako privoščijo občasne "pobege" v hribe ali pa na morje.

BONUS VIDEO: Pogovor s priljubljenim pevcem Luko Basijem

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan