Špela Močnik v rožnatih kopalkah se je takole razveselila prostih dni, res je očarljiva

Špela Močnik v rožnatih kopalkah se je takole razveselila prostih dni, res je očarljiva (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
28. 6. 2021

S prvim letošnjim vročinskim valom so se za marsikoga začele počitnice.

Med njimi je priljubljena voditeljica, novinarka in članica ekipe oddaje Dobro jutro, Špela Močnik, ki velja za ljubiteljico morja. Komaj je čakala, da si bo lahko malce spočila in si nabrala novih moči, ki jih potrebuje za svoje delo.

Vseeno pa tudi na dopustu, ki ga preživlja na prečudovitih Kornatih, ni pozabila na svoje oboževalce in jim je namenila lep prizor, ki ga je objavila na družbenem omrežju. Na fotografiji jo vidimo široko nasmejano, medtem ko pluje v čolnu, na sebi pa ima rožnate kopalke, če sodimo po vrvicah modrčka, ki jih je mogoče videti v kadru.

"Takšen je nasmeh, ko se začne dopust, yaaaaay," je zapisala veselo razpoložena Špela, ki je očitno komaj dočakala, da se začnejo poletne počitnice, ki jih bo preživela v družbi svojih najdražjih. Zagotovo se bodo imeli nadvse lepo, mi pa upamo, da bo svoje sledilce razveselila še s kakšnim lepim prizorom, saj jih je že ta čisto navdušil, kar je jasno razvidno iz pozitivnih komentarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)