Špela Močnik v tej obleki zažarela, njeni postavi nadvse pristoji!

Špela Močnik v tej obleki zažarela, njeni postavi nadvse pristoji! (foto: Arhiv) Arhiv
15. 7. 2021

Črno-bela barvna kombinacija je na njej videti resnično sanjsko!

Prikupna novinarka in voditeljica, ki gledalce razveseljuje v oddaji Dobro jutro, s pomočjo stilistk ustvarja odličen modni okus. Pred kratkim se je Špela Močnik mudila na počitnicah, obiskala je tako morske kraje kot hribe, zdaj pa je spet pred kamerami. Njena polt je poletno zagorela, lasje pa so od sonca še malce svetlejši.

Obleka, ki smo jo pred kratkim na njej videli v oddaji, pa ji je dejansko pisana na kožo, tako po kroju kot po barvni kombinaciji. Črno-beli cvetlični potisk je poletno živahen, dekolte izpostavi Špelino lepo in ženstveno postavo, dolžina pa je ravno pravšnja in razkriva njene čvrste noge. Zraven je obula elegantne sandale z visoko petko in paščkom okrog gležnja, od nakita pa nosi velike, okrogle uhane, kar odlično dopolni celotno podobo.

Obleke podobnega kroja in v živahnih vzorcih je mogoče najti v raznih modnih trgovinah, morda pa imate nekaj podobnega tudi doma. V letošnji sezoni so taki modeli izjemno priljubljeni, tako da le pogumno - z izbranimi dodatki (nakitom, obutvijo, torbico, slamnikom ...) je vsaka lahko videti odlično, le pravi kroj je treba poiskati: takega, ki izpostavi lepe plati in prikrije morebitne pomanjkljivosti. Eleganca je zagotovljena!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)

Priporočamo