Zakonca Pavlin se privajata na kazahstansko življenje

Nepričakovan hokejski prestop! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
17. 9. 2014

Medijski parček Špelca in Žiga Pavlin, ki sta se v letošnjih junijskih dneh poročila in svoj sanjski dan bučno proslavila z odmevno ter nepozabno poročno zabavo na Brdu pri Lukovici, sta pred dnevi v adrenalinsko živčnem stanju urejala dokumentacijo za odhod v tujino.

A tokrat ne za ponoven povratek na Švedsko, ampak v Rusijo, natančneje Kazahstan, v bogato in elitno rusko hokejsko ligo, kjer je Špelin mož Žiga podpisal bogato hokejsko pogodbo z ruskim hokejskim klubom Saryarka Karaganda.

Nam je uspelo svetlolaso Špelco po kar nekaj tednih priklicati, da bi nam razkrila prve trenutke ob prihodu v Kazahstan, kjer je življenje popolnoma drugačno kot na Švedskem.

"Hokejski prestop je prišel popolnoma nepričakovano in tako je bilo treba v zadnjih avgustovskih dneh urediti goro papirjev ter se pripraviti na pot, ki me je realno skrbela in mi kot ženski povzročila zaradi strahu kar nekaj živčnosti. Kaj reči, ni primerjave s Švedsko, kjer sva bila prej z mojim Žigo. V Kazahstanu se trenutno po vseh moževih hokejskih športnih obveznostih privajava na tamkajšnje življenje. Treba je namreč zadihati nov zrak in se nekako spoznati z okolico oziroma jo realno raziskati. (smeh) Lahko pa brez dlake na jeziku povem, da ste vsi lahko veseli, da ste zdaj v naši lepi deželi Sloveniji, ker tole tukaj je grozno. No, vem privaditi se moram in bo bolje!" nam je v smehu zaupala Špelca.

Priporočamo