Pevka Špelca Kleinlercher, ki se ukvarja tudi z gostinskim poslovanjem, se je odlično pripravila tudi na letošnjo poletno sezono. Tako je lokala Port in Snack Bar v Žusterni pri Kopru popestrila z raznoliko poletno ponudbo.
»Poletje je čas, ko je treba v lokalih vse podrobno urediti, saj je gostov veliko več kot pozimi. Obenem pa je pomembno, da je velika terasa v ospredju lokala urejena, saj je to prvi vtis, ki ga gost dobi o samem lokalu,« nam razkrije Špelca in nadaljuje:
»Imela bom veliko dela, saj je v poletnih mesecih potrebno veliko več delavcev kot čez leto. Drugače pa sem skupaj z družbo prijateljic v teh dneh izbrala našo poletno dopustniško destinacijo. Babji dopust bomo letos same brez svojih fantov preživele v skrivnostno obarvani Turčiji.«
Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču