Špelca Kleinlercher: Čaka princa na belem konju

Špelca Kleinlercher (foto: Klemen Kopitar) Klemen Kopitar
Vir: Story
23. 9. 2011

Po novem radijska moderatorka Špelca Kleinlercher je kariero začela v svoj čas mega priljubljeni skupini Atomik Harmonik, zadnje tedne pa je Špelca v središču pozornosti tudi zaradi ljubezenskega življenja.

Marca se je razšla z dolgoletnim fantom, poslovnežem Sebastjanom Vežnaverjem, in čeprav v samskem življenju uživa, upa, da bo kmalu spoznala pravega.

Story: Zakaj ste se odločili za delo moderatorke na radiu? Ste o tem razmišljali že dlje časa?

O tem delu prej nisem razmišljala. Sem pa z Radiem Hit povezana že od vsega začetka, saj ga poslušam že od nekdaj - ker je dober in seveda zato, ker je naš, domžalski. Delo sem sprejela, ker se mi je zdelo zanimivo, vse sodelavce poznam že od prej, vsi so super ljudje, tako da sem se zaradi tega še lažje odločila za to delo.

Story: Kaj se pravzaprav dogaja z vašo pevsko kariero? V kateri fazi je trenutno? Je zaradi nove službe na čakanju?

Pevsko kariero sem dala v tem času kar na ‘stand by’, saj se zdaj posvečam le vodenju. V bližnji prihodnosti si želim dokončati prvi solo album, zdaj pa se hočem posvečati le vodenju, saj se želim v tem ‘fohu’ čim več naučiti.

Story: Vse od marca, ko ste se razšli s fantom Sebastjanom, mediji budno spremljamo vaše ljubezensko življenje … Kako je živeti pod drobnogledom?

Opažam, da vse zanima, kaj se dogaja z mano, kaj je novega, kdo je novi ljubimec - kmalu bo najbrž že ljubimka, glede na to, kaj vse mediji pišejo o meni. Sčasoma se nehaš obremenjevati s tem, saj je to del vsakdana, če si malo bolj medijsko izpostavljen.

Celoten intervju s sočnimi vprašanji in odgovori si preberite v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story