Špelca Kleinlercher ima polne roke dela

Vir: Nova
18. 10. 2013

Lepotica Špelca Kleinlercher, ki s fantom, hokejistom Žigo Pavlinom, pripravlja vse zadeve za njuno junijsko poroko v prihodnjem letu, ne počiva.

Iz skritih družinskih virov smo izvedeli, da se je pevka popolnoma posvetila študiju jezika na Švedskem, saj bi rada v najkrajšem času komunicirala brez težav.

Špelco smo poklicali na Švedsko, kjer nam je v nekaj stavkih razkrila, da njen dan zaradi prenatrpanosti urnika ter številnih obveznosti mine prehitro.

"S šolo imam čisto preveč dela. Vse dopoldneve v tednu sem kot vzorna učenka v šoli, temu sledijo intenzivno učenje in opravljanje obveznosti ter domače naloge. Vsekakor pa sem zelo aktivna tudi doma, tako da preostalega dela dne ne preležim, kljub utrujenosti, ampak se posvetim pospravljanju doma, kuhanju, razvajanju svojega dragega. Ob koncu dneva grem pa še na telovadbo ter fitnes in dan gre naokoli, kot bi rekel keks."

Špelca nam je razkrila, da tudi pri poroki stvari potekajo po načrtih ter da nas bo o vseh novostih ekskluzivno obvestila v kratkem.