Špelca Kleinlercher in Denis Avdić: Kljub govoricam nista par

Vir: Story
8. 4. 2011

Še ni minil mesec dni, odkar smo v reviji Story razkrili, da sta se razšla primorski podjetnik Sebastjan Vežnaver in nekdanja atomična pevka Špelca Kleinlercher. A takoj ko se je Špelca preselila v Domžale, je sprožila tudi nove govorice, da naj bi bila v intimni zvezi z Denisom Avdićem. Govorice smo preverili in oba zatrjujeta: “Nisva par!”

V reviji Story smo že razkrili, katero dekle je tisto, ki naj bi nazadnje grelo Sebastjanovo posteljo, ter obenem tudi napovedali, da se Špelca seli nazaj v Domžale. Čeprav svetlolasa pevka informacij takrat sploh ni hotela komentirati, smo vse trditve navedli pravilno in tako je Špelca zdaj že nekaj dni doma, v varnem maminem zavetju, in kot smo že pisali, preseljena v novo stanovanje.

Ljudski glas v Domžalah nam je takoj izdal veliko novico majhnega kraja, kam se je Špelca preselila konec prejšnjega tedna. “Špelca si je najela stanovanje v nekdanjem Motelu Marabela na Homcu pri Domžalah, danes pa imajo tam restavracijo in več stanovanj oziroma apartmajev,” nam je povedal eden izmed bližnjih prebivalcev nekdanjega zloglasnega Motela Marabela na Homcu pri Domžalah, kjer naj bi si po naših informacijah kar 60 kvadratnih metrov veliko luksuzno in lepo stanovanje za dobrih 600 evrov mesečne najemnine najela tudi Špelca, ki je po vrnitvi v Domžale že začela delati v maminem podjetju.

“Špelca zdaj dela v domžalski loteriji, ki jo ima v lasti njena mama, in ljudem v Domžalah deli srečo. “Vedno je nasmejana in dobre volje, kot je bila nekoč, še preden je odšla živet na Obalo,” nam je povedal eden izmed rednih iskalcev sreče, ki nas je tudi opozoril na Špelčinega štirikolesnega bavarskega lepotca, parkiranega na parkirišču v središču Domžal, kjer si nekdanje podjetnikovo dekle in pevka, ki je uživala na številnih eksotičnih potovanjih, zdaj služi vsakdanji kruh.

Denis Avdić, ki se je od novega leta navadil vstajati zelo zgodaj, saj svoje poslušalce razveseljuje v jutranjem programu Radia 1, nedvomno eden izmed najbolj obleganih moških pri nas, še vedno velja za samskega lepotca. A Avdić o svojih spremljevalkah modro molči in se ob številnih napisanih člankih tudi očitno zabava, saj je vedno znal velik del svoje zasebnosti obdržati zase. Je pa res, da so vse glasnejše tudi govorice, da naj bi si Špelca našla novega ljubimca, novega fanta, s katerim naj bi preživljala prosti čas, kar pa ni nič čudnega, saj lepotice navadno ne ostanejo dolgo časa samske.

Nova Story že v prodaji

Story