Špelca Kleinlercher je imela na poroki tudi družice!

Špelca Kleinlercher (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
2. 7. 2014

Špelca Kleinlercher se je minuli konec tedna na sončno junijsko soboto v svojih rodnih Domžalah, natančneje na Brdu pri Lukovici, poročila s svojim fantom, hokejistom Žigo Pavlinom. Na njen sanjski dan so ji ob strani stala tri dekleta, s katerimi je Špelca že skoraj vse življenje prijateljica.

Že dober mesec pred junijsko poroko nam je Špela razkrila, da bo na poročni dan imela ob sebi tri sanjske družice, in nam pojasnila to svojo poročno odločitev:

"Malce netipično za slovensko poroko lahko razkrijem, da bom imela tri prijateljice kot družice. Tri dekleta, s katerimi sem, lahko rečem, že skoraj vse življenje prijateljica in so tiste moje bejbe, ob katerih se počutim vedno varno. Prva je Staša, ki trenutno živi na Šrilanki in mi tudi pomaga pri organizaciji poroke, saj je sama organizatorka porok na Šrilanki (poročila oziroma organizirala je poroke za že kar zajeten kup slovenskih parov).

Saša (lastnica domžalskega lepotnega salona Medinmleko), njo sem bolje spoznala na srednji šoli in od takrat sva kot rit in srajca. Nerazdružljivi! Tretja pa je Tina, moja soseda in prijateljica še iz otroških dni, in je moja velika zaupnica! Punce bodo imele najlepše obleke za družice, kar sem jih kdaj videla. Nosile bodo obleke znamke Eliza & Ethan. Uvoznik za te obleke pa je poročni atelje Sanjska obleka iz Kamnika."

Več podrobnosti s poroke vas skupaj s fotografijami čaka v novi številki revije Lea!

Lea

Priporočamo