Špelca je našla svojo sanjsko poročno obleko

Špelca Kleinlercher  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
6. 5. 2014

Nekdanja članica pevske skupine Atomik Harmonik, pevka Špelca Kleinlercher, ki je na razočaranje številnih svojo pevsko kariero pred leti zamrznila, že veselo odšteva tedne do svoje junijske poroke.

Pred časom smo pisali, da ima Špelca že izbrano poročno obleko, ki naj bi si jo po posvetovanju naročila kar prek spleta. Žal se je izkazalo, da obleka ni bila naročena v pravem trenutku, saj se je pevka po naročilu zagrizla v številne športne aktivnosti, zato je ob pomerjanju naročene obleke ostala popolnoma razočarana, saj ta ni več ustrezala njenim začetnim poročnim zamislim.

A glej ga, zlomka, pred nekaj dnevi smo se v uredništvu razveselili slik zveste bralke iz Kamnika, ki je Špelco s svojim mobilnim telefonom ujela v objektiv, in sicer v notranjosti znanega poročnega salona Sanjska obleka. Špelca je po videnem prišla na ogled poročnih kreacij za neveste z eno od svojih prijateljic. Svetlolaso lepotico smo poklicali, da nam razkrije, kaj je pred dnevi počela v Kamniku, saj naj bi se kar nekaj ur zadrževala v notranjosti poročnega salona ter iz njega odšla popolnoma nasmejana.

"Joj, v Kamniku sem bila res s svojimi prijateljicami. Zanima vas, ali sem našla svojo sanjsko obleko? Sem jo, in kar pokam od veselja! Ekskluzivno lahko povem, da obleka ni bele barve in je res posebna, kot sem posebna jaz," nam je v smehu razkrila Špelca.

Več izveste v aktualni številki revije Nova, kjer vas čakajo tudi fotografije iz poročnega salona, v katerem je Špelca pomerjala poročne obleke.

Priporočamo