Špelca Kleinlercher: Nažiga jo hokejist Žiga

Špelca Kleinlercher (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
7. 11. 2011

Nekdanja atomičarka Špelca Kleinlercher se je pred kratkim zaupala prijateljici: »Zaljubljena sem!« Seveda se je to razširilo kot požar, pa čeprav bo očitno to ljubezen na daljavo. Špelca se po novem namreč 'preteguje' s hokejistom, ki si kariero gradi na Švedskem!

Ko se je Špelca razšla s poslovnežem Sebastjanom Vežnaverjem, ki je po novem direktor in polovični lastnik televizije Pink Si, se je ugibalo, kdo bo naslednji, ki ji bo ponudil topel dom. Znano je, da ji pri Sebastjanu ni ničesar manjkalo – še več, Primorec jo je razvajal na vse možne načine in takoj, ko je bilo njune zveze konec, je bilo jasno, da bo težko še kdaj ponovila takšen ulov.

Njen naslednji na 'spisku' je bil radijec Denis Avdić, ki pa si je menda privoščil kar dve bejbi naenkrat – poleg Špelce naj bi imel še eno črnolasko, ki pa jo je nekdanji atomičarki (nes)pametno zamolčal.

A očitno je zdaj našla fanta, ki ji bo nudil vse udobje, na katero jo je navadil Sebastjan. Špelca je po zanesljivih informacijah srečna v objemu hokejista Žige Pavlina.

Več v reviji Nova.