Špelca Kleinlercher: Oblegana sveža samica

Špelca Kleinlercher (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
5. 4. 2011

Ena izmed najlepših slovenskih estradnic, pevka Špelca Kleinlercher, se je po koncu dolgoletne zveze s poslovnežem Sebastjanom Vežnaverjem pred dnevi iz njegovega luksuznega doma nad koprskim zalivom preverjeno preselila v rojstne Domžale.

Nas je seveda zanimalo, ali jo kot sveže samsko lepotico moški osvajajo, in ne nazad­nje, kakšen pravzaprav mora biti moški, da osvoji njeno trenutno ranjeno srce.

»No, ta vprašanja so dobra. (smeh) Preselila sem se pač nazaj v Domžale, kjer trenutno živim v lepem najemniškem stanovanju. Stvari so se zgodile čez noč, a sem vesela, da so se pozitivno obrnile v mojo smer. Priznam pa, da o novi ljubezni v tem trenutku nisem razmišljala, niti ne razmišljam o moških, ki gledajo za mano. Sem pač takšna Špelca, kot me večina pozna. Priznam, ko se je razvedelo, da sem samska, so se pojavile številne snubitve z več strani, na spletnem portalu Facebook se dnevno najde moški, ki se izpove ter si želi z menoj na pijačo. (smeh) Kaj naj rečem, ko bo čas za novo ljubezen, bo. Sicer pa bi rada spoznala in imela ob sebi fanta, ki bi bil normalen, delaven, čustven in vreden trdnega zaupanja,« nam je razkrila svetlolasa lepotica.