Špelca Kleinlercher: Poroko ima pod nadzorom

Nekdanja pevka se je o poročnem šopku kar dve uri pogovarjala z Matejo. Tako sta jih sestavili malo morje in vsakega pozorno pogledali tudi zunaj cvetličarne Ars na dnevni svetlobi.  (foto: revija Story) revija Story
Vir: Lea
23. 5. 2014

Pevka Špelca Kleinlercher, ki se bo v junijskih dneh poročila s svojim fantom, hokejistom Žigo Pavlinom, v teh majskih dneh ne počiva. Poleg tega, da dela na Radiu Hit, vsak svoj prosti trenutek izkoristi za to, da stvari, povezane s poroko, potekajo po načrtu.

Kar nekaj stvari glede njene poletne poroke, ko bo postala gospa Pavlin, je že znanih. Svetlolasa lepotica iz Domžal se bo poročila v tradicionalnem stilu v cerkvici v domačem kraju, pred malim morjem povabljencev, med katerimi ne bo manjkalo športno-estradnih imen, ki so mladoporočencema že leta blizu.

Sanjsko poročno obleko je Špelca izbrala v poročnem salonu Sanjska obleka v Kamniku in ne bo bele barve, pevka pa se je pred dnevi glede na fotomaterial znova pojavila v istem mestu, le da v znani cvetličarni Ars, kjer je izbirala cvetje za poroko. Špelco smo poklicali, da nam razkrije kaj več o cvetju, ki bo krasilo njen poročni dan. "Obožujem cvetje, najraje pa tisto, s katerim nimam obveznosti. (smeh) Obožujem rezano cvetje, doma pa ga najraje vidim v dnevno-kuhinjskem prostoru.

Špelca Kleinlercher: Poroko ima pod nadzorom

Poleg šopkov imam rada tudi cvetoče orhideje v različnih barvah, ki popestrijo okenske police. Za poroko je že vse pripravljeno, z Žigo urejava le še detajle. Ker imam rada novosti, sem se pred dnevi odpravila v Kamnik v cvetličarno Ars, kjer mi je zlata cvetličarka Mateja razkazala novosti ter cvetlične kataloge, s pomočjo katerih sva se domenili ter uredili še zadnje detajle oziroma cvetlične podrobnosti na poroki. Ona bo poskrbela tako za moj poročni šopek kakor za popolno okrasitev poročnega dne od avtomobilov naprej. Razkrijem lahko, da bodo na poroki svetli odtenki rož v kombinaciji s sivko. Sivka me pomirja in obožujem jo. Tisti vonj me vedno popelje v nepozabne spomine, (smeh) tako da jo bo moč na prav poseben način opaziti tudi v poročnem šopku."

  • Napisal Alojz Petrovčič
  • Fotografije Story press

Priporočamo