Špelca Kleinlercher pred poroko ureja novo stanovanje

Špelca Kleinlercher (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
23. 4. 2014

Špelca Kleinlercher, ki se je pred dnevi vrnila domov v rodne Domžale, kjer bo ostala vse do poroke v juniju, ko bo svojemu lepemu fantu, hokejistu Žigu Pavlinu, obljubila večno zvestobo, ne počiva.

Izvedeli smo, da Špela v tem času, ko bo pri svojih starših, ne bo sedela križem rok doma in počivala, ampak bo ob intenzivnem delu na radiu Hit urejala tudi manjše stanovanje v drugem nadstropju, delu družinske hiše v Domžalah. Z Žigom sta si namreč uredila oziroma si še urejata svoje gnezdece, ki ju bo vedno pričakalo ob njunih obiskih v Sloveniji.

"Ob pogovoru s svojimi starši sva s fantom prišla do ideje, da se ne bi ob obiskih v Sloveniji neprestano selila ter si delala nepotrebnih stroškov s kakšnimi najemi stanovanj in podobnimi zadevami. Ker ima moj Žiga hokejske obveznosti v tujini na Švedskem, je za zdaj težko kupiti stanovanje, saj nikoli ne veš, kam se boš selil čez čas.

Tako bova o lastnem stanovanju oziroma hiši razmišljala, ko se bomo kot družina ustalili. (smeh) Zato se nama je za zdaj ta rešitev, da si urediva manjše stanovanje v zgornjem delu naše družinske hiše, zdela idealna. Z veseljem pa sta jo podprla tudi moja starša, ki mi pri samem urejanju veliko pomagata," nam je razkrila Špelca.