Špelca Kleinlercher razkrila podrobnosti o zaroki

Špelca (foto: Helena Krmelj) Helena Krmelj
Vir: Story
16. 8. 2013

Nekdanja pevka Špelca Kleinlercher, ki se je pred meseci zaradi ljubezni s postavnim hokejistom Žigo Pavlinom iz rodne Slovenije preselila na Švedsko, je v teh poletnih dneh polna presenečenj. Za letošnji rojstni dan pred tedni je prejela sanjsko darilo - zaročni prstan.

"Moram priznati, da je bil to najlepši dan v mojem življenju. Po tihem sem pričakovala, da bo ta dan enkrat v bližnji prihodnosti prišel, saj sva se s fantom veliko pogovarjala o poroki. Ampak niti približno si nisem mislila, da se bo to zgodilo prav letos, na moj rojstni dan," nam je zaupala Špelca in razkrila, kako je vse skupaj potekalo.

"Žiga mi je dan pred rojstnim dnevom rekel, da gre naslednji dan (torej na dan mojega rojstnega dne) na trening, in bila sem kar malo huda, saj je bil le moj rojstni dan in še predzadnji dan, preden sva odšla na Švedsko. Pri meni v Domžalah sta bili zjutraj na kavi moji prijateljici, ki ju poznam najdlje od vseh - torej še iz vrtca -, Staša in Ajna, in bila sem varuška mojima nečakoma Janu in Žanu.

Žiga me je ob desetih poklical, da že prihaja domov. Sama pri sebi sem si mislila, madoniš, danes je pa hitro končal trening. (smeh) Zanimivo je, da sem dan pred tem malce pospravljala doma in kot zmešana iskala prstan, ki ga že nekaj let nosim na desnem prstancu, a ga nikjer nisem našla. Seveda ne, ko pa ga je Žiga vzel, da je imel mero za tistega, ki ga je nameraval kupiti. (smeh) Ko je prišel domov, je na hitro spil kavico z nami, nato pa mi je rekel, naj čez dve minuti pridem v spalnico, da mi da darilo.

Bila sem živčna, kaj mi spet kupuje, saj prav ničesar ne potrebujem (prejšnji dan mi je rekel, da ima zame neko uporabno darilo, ki mi bo prav prišlo). No, prišla sem v spalnico, morala sem zapreti oči, in ko mi je rekel, naj jih odprem, je pred mojimi očmi držal škatlico s prstanom. Začela sem se čisto po babje tresti, jokati od sreče ... Ne morem opisati občutkov, jokala sem od sreče kot dež. In nato sem mu rekla, ali me bo vprašal, on pa je rekel: "Samo ja reci!"

K temu nimam kaj dodati, saj sem bila srečna do neba! Moja nečaka in Ajnina hči Silvija so gledali skozi ključavnico, tako da so vedeli, za kaj gre. (smeh) Pohitela sem na balkon in puncama pokazala prstan (izvedeli sta namreč prvi poleg otrok). Prave prijateljice smo in - kaj smo naredile - začele smo jokati, se veseliti, odprli smo šampanjec. Mah, nore smo, a nismo se mogle zadržati, kaj šele jaz sama, saj sem kar skakala od veselja. Nato so izvedeli vsi drugi. Vsem sva namreč hotela povedati v živo, saj je res nekaj lepega, ko vidiš, da so ljudje srečni, ker si ti srečen."

Več o svojem zasebnem življenju je Špelca razkrila v intervjuju za revijo Story, v katerem boste med drugim izvedeli tudi za lokacijo poročnega obreda.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 34/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 34/2013

Story Story 34/2013, od 13. 08. 2013