Špelco Kleinlercher skrbi za fanta

Špelca Kleinlercher (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
3. 2. 2014

Špelca Kleinlercher, ki se v letošnjih junijskih dneh poroči s svojim srčnim izbrancem, vrhunskim hokejistom Žigo Pavlinom, je v zadnjih dneh zaskrbljena zaradi res hude in nadvse vidne telesne poškodbe, ki je prizadela njenega fanta na eni od hokejskih tekem na Švedskem.

Izvedeli smo, da se je Žiga na eni od zadnjih hokejskih tekem pred odhodom na olimpijske igre v Soči poškodoval na domači tekmi v dresu švedskega prvoligaša Ljungbyja.

No, bolje rečeno, poškodoval ga je nasprotni igralec v dvoboju ob ogradi, ko ga je med padcem z drsalko vidno porezal po spodnjem delu obraza.

Žiga

Izvedeli smo, da je Žiga dobil sedem šivov na levi strani brade, le nekaj centimetrov stran od vratu, kjer je zelo pomembna vratna žila aorta.

Po videnem fotomaterialu, ki ga je naš hokejist, ki si služi kruh v tujini, objavil na svojem Instagramu, je slednji imel veliko sreče, saj se bi ureznina lahko končala veliko globlje in s tem povzročila dodatne težave, ki bi se lahko končalo tudi precej bolj žalostno.

Več o tem, kako Žiga okreva in kaj nam je o neljubem dogodku zaupala Špelca, ki smo jo poklicali na Švedsko, izveste v novi številki revije Nova.