Špeli Grošelj se ta želja ni uresničila, čeprav se je hotela lotiti izziva

Špeli Grošelj se ta želja ni uresničila, čeprav se je hotela lotiti izziva (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
6. 4. 2021

Zaželela si je namreč, da bi za velikonočne praznike spekla potico...

... A je njen prijatelj Domen Kumer poskrbel, da je cela dogodivščina dobila drugačen epilog. Ni nastala potica, temveč nekaj drugega, saj je Domen ugotovil, da bi to bil zanju pretežek izziv. Špela je bila presenečena, a se je pustila prepričati.

"Domnova velikonočna sladica. To, da za profi recepte toplo priporočam kakšen drug profil že veste. Tokrat sva si priznala, da z @domenkumer res nisva najboljša kuharska kombinacija. Potice se naslednjič zagotovo lotim - a se kdo javi za družbo?
Naredila sva izi pizi sladičko, ki jo je Domnu svetovala sledilka. Original recept najdete na profilu @leaneen.nina. Končen okus je bil mega!," je ob posnetku, ki ga je delila na družbenem omrežju, zapisala priljubljena pevka in voditeljica.

Šlo je za posebne, "velikonočne potičaste muffine," kot je njun izdelek poimenoval Domen. Kako jima je vse skupaj šlo od rok in kakšno sladico sta pripravila, pa si lahko ogledate na posnetku. Videti je, da sta se ob vsem skupaj zelo zabavala, tako kot se znata vedno, ko se družita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Priporočamo