Špeli Grošelj so prijatelji ogreli srce in ji za rojstni dan podarili nekaj, kar si je že dolgo želela

Špeli Grošelj so prijatelji ogreli srce in ji za rojstni dan podarili nekaj, kar si je že dolgo želela (foto: Blaz Vatovec) Blaz Vatovec
12. 1. 2021

Pevka, voditeljica in podjetnica je doživela prav posebno presenečenje, ko je pred kratkim dopolnila 36 let.

Njeni prijatelji so ji namreč izpolnili nekaj, kar si je že dolgo želela. Podarili so ji glamurozno fotografiranje s fotografinjo Jano Šnuderl, slike pa bo lahko uporabila tudi kot svoj promocijski material.

In kako je vse skupaj potekalo? Zanjo je bilo to kar veliko presenečenje. Prijatelj jo je dobesedno "ugrabil" in jo peljal v Bohinj, kjer je postavno Špelo pričakala prava ekipa. Oblekli so jo, jo lepo naličili in sfrizirali, taka pa se je postavila pred Janin objektiv. Na svojem Instagram profilu je objavila lepi sliki, ki sta nastali ob tem.

"POrojstnodnevna fotka. Prva letošnja.  Šele tretja v zadnjem mesecu. Pa še te verjetno ne bi blo, če mi ne bi moja @jericazupan s kompanjerosi včeraj ušpičla presenečenja in organizirala šuting z @janasnuderl Kako smo se mel, ste lahko spremljali v story-ih, jaz pa danes berem vsa vaša sporočila in želje od petka. Ogroooomno jih je - še dobr, da ma moj Wing dvojni ekran - in prav za vsako sem vam hvaležna! Če se uresniči samo 1% vseh, bo življenje potica," je hudomušno zapisala Špela.

Ne moremo mimo dejstva, da je Špela na teh fotografijah prava glamurozna lepotica, ki bo marsikomu ogrela srce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)