Špeli Močnik TO predstavlja pravi šok, samo poglejte, kaj je prostodušno priznala

Špeli Močnik TO predstavlja pravi šok, samo poglejte, kaj je prostodušno priznala (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
5. 5. 2022

Prikupna voditeljica in novinarka je prvomajske praznike izrabila za krajši dopust in se podala v kraje, ki jih preprosto obožuje.

Špela Močnik si je novih moči nabirala ob morju, odpravila se je namreč na jadranje in med drugim obiskala čudovit otok Vis ter mesto Komiža. Ni skrivala, da je komaj čakala na malce oddiha, med katerim si je napolnila baterije za nove delovne obveznosti v oddaji Dobro jutro, kjer redno razveseljuje zveste gledalce.

No, sama dobro ve, da je vsega lepega enkrat konec. Svojim sledilcem na Instagramu je razkrila, kaj ji po koncu počitnic pomeni pravi šok: "Z mislimi še na otokih, na jadrnici, na počitnicah… ☀️⛵️ V realnosti se pa trudim čimprej zaspat, da zjutraj ne bo spet šoka, ko bo budilka zvonila ob 4:30, da se vidimo v @oddaja_dobrojutro 🤗."

Prizor, ki ga je ob tem pokazala, pa je marsikoga pustil brez sape - narava v ozadju je čudovita, pa tudi Špela sama kar žari v igrivi oblekici rdeče barve, ki ji pristoji kot ulita. Svojo pozitivno energijo je zdaj že prenesla na male zaslone, saj se je po oddihu vrnila v službo, ki jo naravnost obožuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)