Saška Lendero bo spet vodila oddajo "Kmetija nov začetek!"

Vir: Nova
23. 6. 2015

Tako kot smo bili navajeni že v prejšnji sezoni oddaje Kmetija nov začetek, bo tudi letos voditeljsko vlogo oddaje prevzela simpatična, vedno nasmejana, Saša Lendero

Kot nam je povedala, se pred začetkom snemanja odlično počuti, saj pravi, da je ponovno sodelovanje pri projektu potrditev njenega dobrega dela. 

"To je zame velika odgovornost, saj se mi v teh štirih mesecih, kolikor traja snemanje, izredno spremeni življenjski stil. V tem času sem tudi veliko odsotna od družine, kar mi je pravzaprav najtežje. Sicer pa se snemanja izredno veselim, predvsem zaradi ekipe, s katero smo se lani super ujeli," je svoje prve vtise strnila Saša in dodala, da lahko v letošnji sezoni pričakujemo nekaj novosti. "Sicer s potekom oddaje še nisem seznanjena, ker jo še ustvarjajo, vem pa, da bo letos tekmovalcem še težje. Da bodo preizkušnje še bolj zahtevne ter da se bo od tekmovalcem pričakovalo, da bodo šli do meja svojih vzdržljivosti," je še povedala Saša, ki bo med snemanjem nove oddaje svoje preostale projekte postavila na stranski tir in se v celoti posvetila temu.