Spoznajte dekleta iz šova Ljubezen na deželi

Vir: Lea
25. 9. 2013

Razkrivamo imena in fotografije 12 deklet, ki se bodo v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi, na Planet TV, borila za srce gospodarja posesti, 29-letnega Jureta Štekarja.

Jure je gospodar vinsko-turistične kmetije Štekar, ki ima za sabo že nekaj ljubezenskih razmerij, a med dekleti še ni našel prave, zato se je odločil, da bo srce odprl 12 kandidatkam in morda bo med njimi ravno tista, s katero bo preživel vse življenje.

Katja Mekiš, 20 let

Po srcu je avanturistka. Rada potuje, a tudi poprime za delo, saj s svojima sestrama skupaj pobirajo pridelke, ki zrastejo na domačem posestvu. Katja je na zabavah tista, ki nikoli ne sedi, ampak skrbi, da je plesišče vedno polno.

Maja Triler, 22 let

Pravi, da je zelo odkrita in vsakemu pove, kar mu gre. Maja dela v lokalu, poleg tega pa otroke uči gimnastiko, ki jo je tudi sama trenirala. Je urbano mestno dekle, ki še ni poprijelo za domača kmečka opravila, zato je vprašanje, kako se bo znašla na novem terenu.

Monika Medved, 32 let

Uživa v športnih aktivnostih: kolesarjenju, plavanju in odbojki. Družabno in nasmejano dekle doma poprime za hišna opravila in neizmerno uživa na sprehodih s svojo psičko Salso.

Iva Čater, 26 let

Kot medicinska sestra dela v Kliničnem centru Ljubljana. Dekle, polno energije, ima doma vinograd in vrt, zato ji opravila na domačiji Štekar ne bodo tuja. Iva ima doma dva psa, v prostem času rada kuha in rola. Zase pravi, da jo najbolj osrečuje, če lahko pomaga drugim.

Magdalena Mihovec, 32 let

Iskrivo dekle je po poklicu vizažistka. Že v najstniških letih je postala mamica, zato je bila primorana hitro odrasti. Za princa s podeželja je pripravljena narediti vse, saj meni, da se je v življenju za cilje pomembno boriti.

Andreja Jurčič, 24 let

Študentka vzgoje predšolskih otrok si želi imeti veliko otrok in jih vzgajati na podeželju. V prostem času se po Halozah najraje sprehaja s svojo hčerko, ko pa je sama, se rada zlekne pod stari hrast, kjer prebira knjige. Andreja je prepričana, da se da s pozitivnim mišljenjem premikati gore.

Maša Vidmar, 25 let

Po poklicu je aranžerski tehnik. V prostem času se najraje ukvarja s fotografijo in v objektiv najraje lovi razposajene otroke ter romantične kote domače pokrajine. Delo na zemlji je ne veseli preveč, a bo v Brdih poprijela za delo.

Lidija Matijevič, 28 let

Dekle iz Škofje Loke išče visokega moškega z močno osebnostjo. Lidija je precej tiho dekle in priznava, da se na poti do uresničitve svojih želja pogosto ustavi na polovici in obupa.

Anja Terlep, 23 let

Pet minut je starejša od svoje sestre dvojčice. Anja ima odprto srce, ki ga je že zaupala moškemu, a ji ga je pošteno strl. Rada ima adrenalin, zato se ne čudite, če bo mimo vas pridrvela na motorju.

Ilka Čepar, 34 let

Je sveže ločena in ima dva otroka. Ilka je osebna trenerka in kozmetičarka, ki redno skrbi za telesno vadbo, saj je prepričana, da je forma pomembna za telo in duha. Čeprav dela po Sloveniji, se veseli vsake vrnitve na Primorsko, saj se v morski vodi počuti kot ribica.

Irma Perko, 26 let

Je inženirka laboratorijske medicine in kot prava Tržičanka zime preživi na smučeh, ko pa sneg skopni, si natakne tekaške superge. Tudi plezanje je njena strast. Najbolj uživa v jahalnih hlačah, ko ima čas, da vpreže svojo kobilo Lisko. Irma pravi, da je sama sebi največji nasprotnik.

Mina Toplak, 32 let

Ona je prava umetnica. Začela je ustvarjati nakit, ta strast pa je počasi prerasla v profesijo. Mino boste srečali na umetniških marketih, kjer prodaja svoj ročno izdelani nakit. Za moškega pravi, da ne ve, kaj išče, a je prepričana, da ko ga bo zagledala, bo vedela, da je to to.