Spoznajte Huga, psička Luke Dončića!

28. 4. 2018 | Vir: Story
Deli
Spoznajte Huga, psička Luke Dončića! (foto: Profimedia)
Profimedia

Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić še naprej navdušuje na Pirenejskem polotoku, kjer ga čedalje pogosteje obiskuje njegova draga, simpatična svetlolaska Anamaria Goltes. Pred časom se je parček odločil še za nov korak v zvezi, postala sta namreč lastnika simpatičnega psička Huga.

Med enim izmed Anamarijinih obiskov v Madridu je namreč Luka svojo drago presenetil s simpatičnim psičkom pasme pomeranec, ki sta ga poimenovala Hugo. Kosmatinček je najprej nekaj časa bil v Španiji pri Luku, pozneje se je z Anamario odselil v Slovenijo, zdaj pa kar se da pogosto obiskuje svojega lastnika v španski prestolnici.

"Grem, ko mi čas dopušča," nam je pred časom v intervjuju o pogostosti svojih obiskov zaupala Anamaria. Ne le to, psiček potuje skupaj s parčkom, pred časom je tako raziskoval ulice Barcelone, kar je svetlolaska obeležila s fotografijo, ki jo najdemo na Hugovem profilu na Instagramu. Prav ste slišali, kuža ima na družabnem omrežju svoj profil, v nekaj dneh pa je dobil že zavidljivo število sledilcev. Najdete ga pod imenom Hugo Šmeker, parček pa tako sledi trendu, ki je v zadnjem času prevzel omrežja. Čedalje več hišnih ljubljenčkov ima namreč profile, na katerih njihovi lastniki delijo fotografije in posnetke kosmatincev. Med drugim lahko na Instagramu najdemo psička Lukovega soigralca pri kraljevem klubu, pomeranca Raya Dina Radončića. Kot je mogoče videti na posnetku, sta se kosmatinca že spoprijateljila in skupaj uganjata norčije.

Spoznajte Huga!

Kužek bo brez dvoma popestril življenje para, saj sta oba zelo aktivna. Anamaria se je namreč deset let ukvarjala s plesom, trenirala kikboks, zdaj pa uživa v pilatesu in aerobiki, Luku pa ustreza, da se lahko po napornih treningih in tekmah odklopi ter naužije svežega zraka v družbi svojega kosmatinčka. "Luka brez dvoma pogreša domovino, prijatelje in normalno mladost," nam je še zaupala v intervjuju lepotička, ki se tako lahko, kadar pogreša svojega dragega, privije h kosmati kepici.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije Profimedia, osebni arhiv

Sensa

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Sensa9/2018

Naročite se na revijo Sensa:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 9/2018

Story 9/2018, od 12. 04. 2018