Spoznajte novo ljubezen Branka Čakarmiša

Branko Čakarmiš in Katja Kovačič (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Nova
9. 4. 2014

Dolgo se je ugibalo, katera je nova izbranka Branka Čakarmiša, lani ločenega programskega urednika Pop TV. Na nedavni premieri komedije Čista norišnica pa je svojo novo ljubezen kar pripeljal in nazorno pokazal, za katero lepotico bije njegovo srce.

Z roko v roki je namreč prišel na predstavo v Cankarjev dom s svojo sodelavko Katjo Kovačič, ki na Pop TV skrbi za odnose z javnostmi.

Petinštiridesetletnik in 31-letnica veljata oba za zelo uspešna na svojem področju, očitno pa ju je tudi zanimanje za službo in njuna karierna pot združila in pripeljala do ljubezni.

Tako njuna zveza že nekaj časa ni več skrivnost za sodelavce, zveze namreč nista skrivala, nista pa se do zdaj javno izpostavljala.

Dobili smo le potrditev, kaj več od tega pa ne želita razkrivati v medijih in sta se odločila, da ta del življenja obdržita le zase.

Tako je znano tudi, da sta že lani poleti dopust preživela skupaj in tudi ves svoj prosti čas preživljata skupaj, tokrat se je le prvič zgodilo, da so ju v objektiv ujeli tudi fotografi.

Izvedeli pa smo še, da sta zaljubljenca na premiero prišla podpret prav določeno igralko, in sicer Bernardo Oman, ki nastopa v predstavi. Bernarda je namreč Katjina daljna sorodnica, je sestrična njenega očeta.