Spoznajte novo mentorico Kmetije Nado Zorec!

Spoznajte novo mentorico Kmetije Nado Zorec! (foto: POP TV) POP TV
17. 8. 2018

Letos bo nad kmeti bdela izkušena Nada Zorec, ki pravi, da bo do kmetov poštena, saj je to pomembna vrednota kmetije.

»Jaz sem zelo kritična do sebe, tako da bom takšna tudi do njih. Seveda bom pa bom tudi zelo poštena,« nam pove nova mentorica Nada Zorec, ki bo letos bdela nad delom kmetov.

Nada je šestdesetletna upokojenka, rojena na kmetiji. Tudi odraščala je v kmečkem duhu in še vedno ima veliko kmetijo, saj skrbi za kar 200 kokoši. Na njeni kmetiji so kokoši edine živali, se pa ukvarja še z gojenjem pšenice in vinogradništvom. Ker so glasne govorice, da bo na Kmetiji tudi veliko znanih obrazov, mentorica pove, da razlik med tekmovalci ne bo: »Znani obrazi ne bodo imeli nobenih prioritet. Vsi bodo obravnavani isto in od vseh bom zahtevala isto delo,« pove Nada, ki v strogem tonu doda, da popuščanj ne bo: »Pri sebi ne poznam besede ne znam, ne morem, ne bom, nočem pa sploh ne želim slišati. In to pričakujem od tekmovalcev,«

Nada nam je še zaupala, da je gledala vse sezone Kmetije in želi kmetovalcem v šovu pokazati, kako je treba delati. Prepričana je, da z vodenjem tekmovalcev ne bo imela težav, saj ima veliko izkušenj, ker je predsednica društva Kmečkih žena, ki ima 300 članic. O društvu tudi pove, da vse članice rade sodelujejo in organizirajo razne veselice, kjer si vzamejo čas za mlajšo generacijo, da jih naučijo, kaj je to narava in kmetovanje.