Spoznajte zaročenko glasbenika Uroša Perića

Urška Kacbek in Uroš Perić (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
8. 5. 2014

Urška Kacbek je dekle, ki je storilo nekaj, o čemer je pravzaprav večina zelo dvomila, da bo sploh uspelo kateri. Bolj kot ne tiho in vsaj na prvi pogled nežno dekle je namreč osvojilo do zdaj neulovljivega pevca in pianista svetovnega slovesa Uroša Perića.

"Urška je s prijateljico in bratom prišla na koncert v Slovenskih Konjicah. Na videz sem jo sicer poznal že od prej zaradi njenega brata in očeta. Z njima sem namreč že sodeloval; oče dela v Zavodu za kulturo pri organizaciji koncertov. Med odmorom se nam je pridružila in preskočile so iskrice, kot se reče," na vprašanje o tem, kako se je začela njuna ljubezenska zgodba, odgovori Uroš in doda:

"Kljub iskricam, ki so preskočile med koncertom, sva zvezo začela počasi. Bil sem previden, ker je bila nežna in poštena. Še posebej, ker ni iz estradnih vrst in ker s tem tudi ni imela izkušenj. Tudi sami veste, da za nekoga, ki ni z estrade, naenkrat vstopiti v ta svet ali pasti vanj ni niti najmanj lahko, niti privajanje ne gre čez noč. Zato sva se že od začetka zveze veliko pogovarjala tudi o tem. Urška je sicer pomočnica vzgojiteljice v vrtcu in torej zelo, zelo daleč od sveta, ki je moja služba in v katerem se gibam jaz."

Par se je odločil tudi za zaroko, ki je danes bolj redka. "Res je, zaročena sva. Sicer ne čisto v skladu s starimi šegami, saj naju nič ne zavezuje, da bi se morala skladno z običaji poročiti v enem letu. Za zdaj nama je skupaj lepo tako, kot je, drugo pa se bo zgodilo, ko bo čas za to. Načrti vsekakor so," nam je zaupala Urška.

Več o svoji ljubezni sta Uroš in Urška povedala v intervjuju, ki ga lahko preberete v novi številki revije Story.

Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 20/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 20/2014

Story Story 20/2014, od 07. 05. 2014