Spregovorila je tudi Tina (Big Brother)

Spregovorila je tudi Tina (Big Brother) (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
27. 4. 2015

Edina stanovalka hiše Big Brother, ki je do zdaj tekmovanje za 50.000 evrov zapustila sama, je za stran oboževalcev najbolj razvpite hiše daleč naokrog odgovorila na nekaj pikrih vprašanj.

Čeprav nam Tine za intervju ni uspelo dobiti, je za eno od strani oboževalcev hiše Big Brother odgovorila tudi na vprašanje o tem, kakšen je njen odnos do Ksenije. Po njenem odhodu iz hiše se je namreč pojavilo kar nekaj pikantnih izjav in komentarjev, ki so napetost med dvema nekdanjima tekmovalkama le stopnjevali. Spomnimo se lahko, kako bogat je bil Tinin besedni zaklad, ko sta s Pio dogajanje v hiši komentirali iz elitnega dela stanovanja.

Ko so jo oboževalci torej vprašali, kakšen je njen odnos s Ksenijo, je Tina odgovorila: "Kreganje s Ksenijo? Haha. Ksenije osebno sploh ne poznam. Če se ona krega z mano, ne vem jaz se z njo definitivno ne. Mislim, da ni nekih zamer. V hiši so okoliščine drugačne  in verjamem, da bo prišla priložnost, ko se bova lahko spoznali. Človeka ne moreš soditi preko enkrana" je povedala Tina, Ksenija pa ji ni ostala dolžna in dodala, da njene besede, ko jo je zmerjala pred celo Slovenijo vseeno niso bile prijazne. "Do nje ne gojim nobene zamere. V resnici sem pozabila na njo, bilo pa bi jo vseeno lepo spoznati" je zapisala Ksenija.