Spremenjena zasedba žirantov šova Slovenija ima talent!

28. 8. 2015

Na Pop TV jeseni znova prihaja priljubljen šov Slovenija ima talent. Snemanje oddaj se začne že pred 1. septembrom, nova sezona pa prihaja malenkost spremenjena. Strokovni žiriji se bosta tokrat pridružila še dva simpatična in zabavna žiranta, ki nas gotovo ne bosta pustila ravnodušnih.

Ker Branko Čakarmiš ocenjuje raznovrstne talente, se seveda kar samo ponuja vprašanje, kaj pa je njegov največji talent. Branko na to odgovori dokaj strokovno in korektno.

"Najtežje je soditi sebi. Mogoče ta, da odkrivam talente pri drugih," nam pove z nasmeškom. Simpatično nepredvidljivi žirant, ki je bil med snemanjem več sezon priljubljenega šova tudi priča začetku ljubezni med kolegoma Ano Klašnja in koreografom Mihom Krušičem in se je prek medijev večkrat neupravičeno znašel tudi kot Anin Don Juan, vseeno pravi, da Kupida pri sklepanju te zveze ni igral.

"Njun Kupido je verjetno bila kakšna boginja plesa," hudomušno pripomni Branko, ki se je pred kratkim znašel pred matičarjem in dahnil usodni da izvoljenki Katji. Ujeli smo ga ravno na dan, ko se je vrnil z dopusta, kjer si je napolnil baterije, saj ga čaka izredno zanimivih nekaj mesecev. Branko in žena Katja nosečnosti nikoli nista skrivala ali zanikala, sta pa s Katjo izredno pazljiva glede deljenja zasebnosti z javnostjo, kar nam je potrdil Branko, ko smo ga malenkost podrezali na račun njegove skrivnostne narave: "Nisem skrivnosten, samo svojo in zasebnost družine varujem. In se vam in vašim bralcem zahvaljujem za razumevanje."

Na poroki v Goriških brdih naj bi na slavju zapel mega zvezdnik, pevec in tekstopisec Gibonni, kar nas niti malo ne čudi, saj od skavta talentov lahko pričakujemo, da se ne zadovolji s povprečnim. V oddaji morda res deluje malo bolj strogo, a njegov nasmeh izda, da je v srcu mehkejši. Samo ugibamo pa lahko, ali se bo žirant s prihodom otroka kaj bolj omehčal in ali mu bodo nove življenjske okoliščine prinesle še malo bolj srčen nasmeh in milejšo ostrino.

"Če bodo tekmovalci zabavni ali smešni, če se bodo iskreno trudili, boste videli tudi moj srčni nasmeh. Če bodo blefirali, bo nasmeh bolj grenak," pojasni Branko, ki pove tudi, da se doma ne pogovarjajo o stvareh, ki so povezane s službo.

"S Katjo skupni čas izkoristiva za reči in pogovore, ki niso povezani s službo. Zelo pomembno je, da imamo uravnoteženo življenje; čas, ki ga intenzivno posvečamo delu, in čas, ki ga še bolj intenzivno posvetimo najbližjim."

Znano je, da njegova srčna izbranka izvaja terapevtsko jogo, zato nas je zanimalo, ali se tudi sam poleg športa za zdravje kaj bolj ukvarja z duhovno platjo življenja. "Za telo skrbim z redno vadbo, v naravi, moja duša pa se najhitreje umiri v družbi najbližjih in prijateljev," pojasni. Kar se dela tiče, pa Branko najbolj uživa v krogu ljudi, ki jim lahko zaupa in ob katerih se počuti sproščeno, zato verjame, da bomo gledalci z novo sezono šova dobili prav to.

"Ob Ladu in Marjetki se počutim zelo sproščeno, zato boste to sproščenost videli tudi v oddaji. Zelo zabavna druščina smo. Različne izkušnje imamo, z različnih področij šovbiznisa. Hkrati pa se odlično dopolnjujemo, zelo podobno razmišljamo o televizijski zabavi. Do kratkih stikov bo gotovo prišlo takrat, ko bomo talente ocenjevali vsak po svoje, in takrat bomo glasno branili svoj glas. Vsekakor pričakujem, da bo letošnje dogajanje med žiranti najbolj pestro do zdaj," še pove.

Napisala Manja Plešnar u Fotografije Sašo Radej, Goran Antley, Primož Predalič, POP TV