Srčna izbranka Branka Čakarmiša ima takole izklesano postavo, ta trebušček vas bo navdušil

Srčna izbranka Branka Čakarmiša ima takole izklesano postavo, ta trebušček vas bo navdušil (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
22. 6. 2022

Katja Kovačič Čakarmiš, žena programskega direktorja POP TV Branka Čakarmiša, je prava lepotica, ki za svoje telo izjemno lepo skrbi in danes je videti sanjsko.

"Odkar sem se po porodu vrnila nazaj v funkcionalno formo, ne spuščam treningov niti na dopustu. Preveč mi je vredno biti dobro v svojem telesu. Pomeni mi, da me nič ne boli, veže, zateguje..!" je bila na svojem Instagramu iskrena Katja Kovačič Čakarmiš, ki je ob tem pokazala, da ima zavidanja vredno postavo.
Mnogi so bili osupli, ko so videli njene sanjske noge in izklesan trebušček, saj je videti zares noro fit. Številni se seveda sprašujejo, kako ob vseh obveznostih najde čas tudi za vse treninge, a se zdi, da je vse stvar dobre organizacije.
 
Katja je zares prava lepotica, ki točno ve, kaj njeno telo najbolj potrebuje in kako mu nuditi kar najboljšo podporo. Vsekakor je prava lepotica in Branku mnogi zavidajo, da v objem stiska tako očarljivo ženo, ki se zdi, da je vsak dan bolj mladostna.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katja Kovačič Čakarmiš (@terapevtskajoga_skatjo)