Srčna izbranka Challeta Salleta iskreno o njunem odnosu, svojega dragega je na vso moč pohvalila

Srčna izbranka Challeta Salleta iskreno o njunem odnosu, svojega dragega je na vso moč pohvalila (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
4. 3. 2021

Postavni glasbenik ne skriva dejstva, da je zaljubljen in v srečni partnerski zvezi.

Njegovo dekle Yvonne ga je očaralo s svojo pozitivno energijo, poleg tega pa je prava lepotica in zelo privržena svojemu fantu. To je pokazala tudi z lepo objavo na svojem Instagram profilu, v zapisu pa je pohvalila Challeta Salleta.

"Prihajam iz prečudovitega mesta na morju. Rijeka je mesto kjer je moja družina, moji prijatelji, moje otroštvo... Poznam vsako ulico, plažo in kotiček, kjer lahko spiješ dobro kavo ali poješ dobro kosilo. Nikoli ne pozabiš mesta kjer si odraščal, mesta kamor se lahko vrneš in počutiš kot doma. Ampak življenje je nepredvidljivo. Nikoli si nisem mislila, da ga bom spoznala in bila tukaj kjer sem danes. Druga država, novo okolje, novi prijatelji. Morje so zamenjale planine, plaže je zamenjal gozd. A zdaj imam nekaj posebnega...on je moj dom," je bila iskrena Yvonne.

Ob tem je objavila lepo fotografijo, na kateri jo njen dragi drži v naročju. In to je res ljubezen - zaradi glasbenika je Yvonne zapustila svoje rodno mesto in se podala na pustolovščino, imenovano skupno življenje. Zdi se, da jima gre nadvse dobro, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Srdoč (@yvonnesrdoc)