Srčna izbranka Jurija Zrneca delila noro ljubek prizor iz njunega doma

7. 4. 2023
Deli
Srčna izbranka Jurija Zrneca delila noro ljubek prizor iz njunega doma (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pevka Aleksandra Ilijevski je nedavno pokazala tako zelo prikupen prizor iz svojega doma, da so mnogi ostali povsem ganjeni.

 

Pevka Aleksandra Ilijevski in njen srčni izbranec, igralec Jurij Zrnec, sta velika ljubitelja živali, pri njima pa domujejo tudi ljubke mačke, ki jih Aleksandra rada pokaže na svojem Instagram profilu in pri tem mnogi ostanejo brez besed, saj so prizori tako zelo ljubki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Le K sa NDr A iL iJe V sKi (@aleksth)

Nedavno je s svojimi sledilci delila enega takšnih, ko sta bili ljubki muci v svoji postelji in ležali povsem prepleteni. Mnogim se je zdel prizor tako zelo ljubek, da so ga kar nekaj časa gledali, vsekakor pa je jasno, da se mačke v njunem domu počutijo zelo lepo in da Aleksandra in Jurij za njih zares lepo skrbita.

No, vsekakor je jasno, da jima sreča na štirih nogah veliko pomeni in zato svoje živalske cimre še toliko bolj razvajata.

  • Morda bi vas še zanimalo: Našega nekdanjega predsednika Boruta Pahorja spoznavamo v novi luči - v svojem prvem podkastu razkriva zgodbo 21-letnega dekleta, za katero so hude življenjske preizkušnje. Gre za Korino Korper iz Maribora. Izgubila je očeta, nato pa je skupaj s svojo mamo zmagala v boju proti raku. Njena pot je bila zahtevna - a je pokazala in dokazala, da je velika borka. Več boste izvedeli v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik