Srčna izbranka Jurija Zrneca je s tem prizorom osvojila oboževalce, tudi v taki opravi je nadvse lepa

14. 9. 2021
Deli
Srčna izbranka Jurija Zrneca je s tem prizorom osvojila oboževalce, tudi v taki opravi je nadvse lepa (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pevka Aleksandra Ilijevski je minuli konec tedna nastopila na Popevki 2021.

V spremstvu Goran Bojčevski kvarteta je odpela pesem z naslovom Pusti me, veliko nagrado občinsva pa je odnesla pevka Raiven. No, Aleksandra je ostala predvsem zvesta sama sebi in svojemu nespornemu smislu za humor. Objavila je utrinek iz zaodrja prireditve, ki so si jo gledalci lahko ogledali na TV Slovenija.

Medtem ko je na odru blestela, si je za odrom le privoščila malce sproščenosti. Pred objektiv se je namreč postavila v čudoviti, temno rdeči obleki, a je zraven obula športne copate. Ob prisrčnem prizoru je zapisala: "Čevlji za zaodrje" in požela simpatije svojih sledilcev.

Medtem ko je njen Jurij Zrnec zadržan, ko gre za zasebnost, Aleksandra tu pa tam le pokaže, kako je videti njun vsakdan. Doma jima družbo dela nekaj simpatičnih muckov, pa tudi rešena vrabčica Žiža, ki že nekaj let živi z njima. Očitno se vsi skupaj lepo razumejo in prosti čas radi preživijo skupaj, v svoji zasebnosti in miru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik