Srčna izbranka Jurija Zrneca v družbi svoje babice, obe sta dami in pol, samo poglejte ta ganljiv prizor

30. 6. 2021
Deli
Srčna izbranka Jurija Zrneca v družbi svoje babice, obe sta dami in pol, samo poglejte ta ganljiv prizor (foto: Mare Vaupotič)
Mare Vaupotič

Pevka Aleksandra Ilijevski je s to fotografijo navdušila številne.

Na družbenem omrežju je pokazala svojo babico, podobnost med njima pa je očitna, obe dami sta videti res čudovito in polni energije. Predvsem pogled je pri obeh nadvse navihan, se vam ne zdi? Pevka je ob sliki zgolj preprosto dopisala: "Babi."

Tako Aleksandra kot njena babica sta izbrali oblačila z veselim in letos zelo modnim pikastim vzorcem, le barva majčk je drugačna. Jasno je, da se imata nadvse radi in da je babica zelo ponosna na svojo ustvarjalno vnukinjo, s tem prizorom pa sta dali vedeti, da se znata skupaj še kako zabavati, saj sta obe nasmejani in veseli.

Očitno ima priljubljena pevka res krasno družino, kar je razkrila že pred časom v intervjuju, ki sta ga dali skupaj z njeno mamo, Zlato Zavašnik. Takrat je Aleksandra dejala, da se z mamo z leti čedalje bolj sprejemata (celoten intervju si lahko preberete tukaj.) In njena čudovita babica je zagotovo bila v otroštvu ena od njenih največjih zaveznic ter varen pristan, v katerega se je lahko vedno zatekla po tolažbo, objem in nasvet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik